Je sázení opravdu výdělečný business?

Sázet se dá ledacos, sportovní zápasy, eurojackpot, korunka nebo i obyčejné stírání losů nám můžou přinést někdy i nemalou výherní částku. Princip je jednoduchý, buďto vsadíme na oblíbená nebo náhodná čísla, stíráme políčka a hledáme 3 stejné symboly, pod kterými je ukrytá výherní částka, anebo tipujeme výhry jednotlivých sportovců i kolektivních týmů. Všechno má, ale jeden háček. Nemůžeme si vsadit, aniž bychom sami nevynaložili nějakou tu korunu na tiket či los.
 sázenka na Lotto

Sportovní sázení

Pokud znáte alespoň základní princip sportovního sázení, víte, že u každého zápasu je vypsaný kurz, buďto na výhru nebo na prohru jedince, týmů. Tento kurz je pohyblivý. Mění se a klesá s tím, kolik sázejících se shodlo v názoru a měli stejný tip. Naopak kurzy rostou na týmy, jež podle bookmakeru nemají šanci na výhru. Jestliže pochopíme, jak celý proces sázení funguje, můžeme z toho vytvořit skvělý business a naplnit naše kapsy, aniž bychom se u toho kdovíjak zapotili. Občas to chce mít pořádnou dávku štěstí a být odolný vůči stresu z nepovedeného zápasu, když se vám a vašemu týmu herně zrovna nedaří. Takovou jistotou na tiketu je možnost vsadit si počet chyb, což v praxi znamená, že pokud vám jeden z 10 zápasů nevyšel, stále vyhráváte. Možnost zadávat chyby však rychle snižuje váš celkový kurz tiketu, i když k chybě nakonec nemusí dojít a vyhraje všechno, na co jste vsadili.
 papírové peníze

Chcete si vsadit?

Všechno to zní tak lákavě, že najednou máte chuť se do toho taky pustit a začít sázet. Dejte pozor, není všechno tak růžové, jak to na první pohled vypadá. Sázení je určitý způsob hazardu a pro někoho dokonce velká závislost, ze které se nemůže dostat. Ne jedno člověka to úplně zničilo, finančně vysálo a dostalo ho to dluhů, což vedlo k velkým životním problémům. Někteří jedinci sází i několik desítek tisíc týdně s vidinou rychle výhry několika milionů. Čím víc vsadím, tím víc přece vyhraju. Bohužel ne vždy to klapne, i když je na určitý zápas vypsán velmi nízký kurz a podle sázkových kanceláří je to považováno za tutovku, tedy jasnou výhru. Je to přece jen sport a dopředu se nikdy neví, kdo zvítězí. Uvědomte si, že pouze udáváte svůj tip. Je pravdou, že velcí hráči, kteří mají v sázení delší praxi, dokážou vyhodnotit lepšího soupeře podle vzájemné statistiky a bilance. Opět, ale platí pravidlo, že není nic jisté a vše je ve hvězdách.